Τρίτη 22 Φεβρουαρίου 2011

Η ομάδα δεν θα συναντηθεί ούτε την Δευτέρα 28/2 αλλά ούτε την Δευτέρα 7/3 (Καθαρή Δευτέρα) ΚΑΛΕΣ ΑΠΟΚΡΙΕΣ και μην ξεχνάτε τον διαγωνισμό "Καστρινό Καρναβάλι 2011"

Τετάρτη 16 Φεβρουαρίου 2011

Συνάντηση ομάδας Δευτέρα 21 Φεβρουαρίου και ώρα 21.00 στα γραφεία της ΕΦΕ. Το θέμα του μαθήματος θα είναι "Στιγμιότυπο-φωτογραφία δρόμου". Θα γίνει θεωρητική εκπαίδευση για να μπορούν τα μέλη της ομάδας να κάνουν φωτογράφηση κατά την διάρκεια του καρναβαλιού Ηρακλείου και Ρεθύμνου, η οποία θα είναι και η πρακτική άσκηση.




Κυριακή 13 Φεβρουαρίου 2011

Συνάντηση ομάδας Δευτέρα 14 Φεβρουαρίου και ώρα 21.00 στα γραφεία της ΕΦΕ. Στην συνάντηση θα προβληθεί και θα συζητηθεί το φωτογραφικό υλικό του Νικηφοράκη Μιχάλη, που τραβήχτηκε στις φωτογραφικές βόλτες που έκανε μέχρι τώρα η ομάδα.





Πέμπτη 10 Φεβρουαρίου 2011

Την Κυριακή 13 Φεβρουαρίου θα πραγματοποιηθεί εκδρομή με θέμα την σκηνοθετημένη φωτογραφία σε μοντέρνο περιβάλλον. Η συνάντηση είναι στις 10.00 το πρωί στην είδοσο του καρνάγιου(πρώτη πύλη προς την Αλικαρνασσό). Για την είσοδο στο καρνάγιο χρειάζεται υποχρεωτικά η ταυτότητα της ΕΦΕ. Επίσης θα συμπληρώσομε εκεί μια υπεύθυνη δήλωση την οποία θα κρατάω εγώ. Για τους λόγους αυτούς παρακαλούνται τα μέλη της ομάδας να είναι στην ώρα τους, προκειμένου να υπάρξει χρόνος για τα διαδικαστικά. Μετά το πέρας της φωτογράφησης (περίπου 14.00) όσοι επιθυμούν μπορούμε να πάμε για γεύμα...εργασίας
Ο καιρός θα είναι καλός(ελαφριά συννεφιά) και η εξόρμηση θα γίνει κανονικά.

Τετάρτη 2 Φεβρουαρίου 2011

Συνάντηση ομάδας Δευτέρα 7 Φεβρουαρίου και ώρα 21.00 στα γραφεία της ΕΦΕ. Στην συνάντηση θα προβληθεί και θα συζητηθεί το υπόλοιπο φωτογραφικό υλικό που τραβήχτηκε στις φωτογραφικές βόλτες που έκανε μέχρι τώρα η ομάδα και δεν προλάβαμε να δούμε στην προηγούμενη συνάντηση. Θα κανονιστεί επίσης η επόμενη εκδρομή.